Informació

Ara llegim…
La vida sense ell
Isabel-Clara Simó
Pròxima trobada:
Dimecres 25 de març

El júniors llegeixen…
La historia interminable
Michael Ende

Com funciona el Club de Lectura Montagut?

El Club de Lectura Montagut està integrat per un grup de persones que llegeixen alhora un mateix llibre i participen en una trobada per comentar-lo i intercanviar opinions.

Qui participa en aquest club? Mares i pares d’alumnes i ex-alumnes, i personal PAS de l’escola.

Com funciona? Ens reunim aproximadament un cop al mes. En aquesta trobada comentem el llibre que es va triar la darrera reunió, xerrem també de la vida en general i dediquem la última part a decidir quin será el proper llibre i a posar data per la pròxima trobada.

S’han de comprar els llibres proposats? No és necessari tot i que hi ha qui decideix buscar-los pel seu compte i comprar-los. El club de lectura ofereix la possibilitat de demanar-los en préstec a la biblioteca. S’ha de fer amb una mica de previsió donat que son moltes unitats d’un mateix llibre a demanar i s’han de fer portar de la xarxa de biblioteques municipals de Catalunya. Té un cost d’1,5 euros per llibre demanat, import que ens cobra la biblioteca a l’hora d’encarregar els llibres. Es deixen a la secretaria de l’escola per ser recollits pels lectors/es.

Quin cost té pertànyer al club? Cap, només les despeses generades per la biblioteca i les del sopar el dia que ens reunim.

Com m’hi puc apuntar? A través del formulari que trobaràs en aquesta mateixa web. Un cop tinguem les teves dades hi ha dues opcions: Que et subscriguis a la web i la revisis periòdicament per estar al cas de les activitats programades, o la més dinàmica, que incloguem al grup de WhatsApp del Club de Lectura el teu número de mòbil per que puguis estar al corrent de tot el que hi passa.

M’obliga a assistir a llegir tots els llibres i assistir a totes les trobades? No, en cap cas es passa llista ni es perd la plaça si no s’ha tingut temps de llegir el llibre proposat. Et trobarem molt a faltar però cada mes n’hi ha una, de trobada!

Menú